Reservaties via de website

Producten in promotie

Wij bieden je een extra service aan voor onze maandelijkse promoties. Dankzij ons gratis online reservatiesysteem kan je een promotieproduct bij ons reserveren. Dit product zal voor jou 1 week lang ( 7 dagen ) opzij gehouden worden. Je kan dan zelf een moment uitkiezen wanneer je het gereserveerde product komt afhalen aan onze infobalie. Het product zal gereserveerd staan op de naam die je doorgaf tijdens de online reservatieprocedure. De volledige betaling van het promotieproduct, gebeurt ter plaatse aan de kassa in onze winkel.

Aankopen op de webshop

Producten

Indien je een product aankoopt op onze webshop dan bieden wij geen levering aan. Je moet zelf je aankoop afhalen in onze winkel te Wetteren.

Geschenkbon

Bij aankoop van een geschenkbon in onze webshop voorzien wij een gratis levering. De geschenkbon met geactiveerde code zal verzonden worden naar het e-mail adres dat je opgeeft tijdens de aankoop van de geschenkbon.

Aankopen in de winkel

Producten die je aankoopt in onze fysieke winkel kunnen door ons aan huis geleverd worden. De leveringskosten variëren in functie van het leveringsadres en van het aankoopbedrag. Via deze link kan u onze gedetailleerde leveringskosten bekijken.