“Wie ’t bij Safti niet vindt, die vindt het nergens”.

Met ruim 50.000 kwaliteitsartikelen, biedt onze winkel pasklare oplossingen voor alle klussers en professionals. Enkel merkartikelen met een uitstekende reputatie vinden hun weg naar ons assortiment. In onze rekken vindt u enkel artikelen die we ook zelf zouden gebruiken voor onze doe-het-zelfprojecten.

Onze afdelingen bieden u een totaalaanbod aan materialen, toebehoren en gereedschappen om elke ruimte binnen en buiten uw huis te verbouwen, renoveren, inrichten en onderhouden. Onze professionele medewerkers staan klaar om u te adviseren.

Naast het vast assortiment beschikt Safti ook over oplossingen op maat. Samen met onze medewerkers kan u de gewenste materialen en kleuren in onze toonzaal kiezen. Wij snijden daarna uw glas, hout, vloerbekleding of buizen naar wens. In onze winkel is het zelfs mogelijk om schroeven, moeren en bouten per stuk te verkrijgen!

Ons assortiment is zeer dynamisch. Het wordt doorheen het jaar telkens aangepast aan het seizoen. Wij streven er ook naar om ons aanbod te optimaliseren. De lancering van de nieuwste producten kan u volgen via onze nieuwsrubriek op deze website. Mocht u in ons uitgebreid assortiment toch niet het gewenste product vinden, dan kan u het zeker verkrijgen op bestelling.

Auto, moto & fiets

Bij Safti vindt u een uitgebreid assortiment topproducten voor het onderhouden en personaliseren van uw auto, moto en fiets.

Bouwmaterialen

Het slagen van uw (ver)bouwproject staat of valt met het juiste materiaal. Met de artikelen in onze bouwafdeling heeft u alvast alles in huis voor een geslaagde klus.

Decoratie

In onze decoratieafdeling vindt u alles voor het decoreren van uw woning. Welke stijl u ook verkiest, in onze winkel kunt u zich op creatief vlak helemaal uitleven.

Elektriciteit & verlichting

Bij Safti vindt u alles om uw elektrische klussen netjes af te werken. Daarnaast kan u bij ons alle types verlichting verkrijgen, functioneel of sfeervol, in de stijl die bij uw woning past.

Powertools & handgereedschap

Handgereedschap of powertools? Finesse of pure kracht? Voor elk project en elke aanpak vindt u bij Safti het juiste gereedschap.

Glas, dak & isolatie

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan dakbedekking en onderliggende isolatie, waarvan wij steeds een ruime voorraad aanhouden.

Hout

Bij Safti bieden we service op maat. Uw hout wordt naar wens gezaagd terwijl u wacht. Schroeven, moeren en bouten kan u zelfs per stuk verkrijgen.

Huishouden

In onze huishoudafdeling bieden we een totaaloplossing om het thuis netjes en gezellig te houden, van schoonmaakproducten en opbergsystemen tot kookgerei en huishoudapparaten.

Outdoor cooking

Bij Safti vindt u het meest exclusieve BBQ-aanbod van Vlaanderen, van kleine trendy modellen tot volwaardige buitenkeukens.

Sanitair

Safti is uw partner voor alle sanitaire klussen. U vindt in onze winkel niet enkel alle sanitaire accessoires voor badkamer en toilet, maar ook een toonzaal met volledig uitgeruste badkamers.

Seizoensproducten & varia

Kerstartikelen of snoepgoed nodig voor een kinderfeestje? Strenge winter of hete zomer? Elk seizoen opnieuw zorgen we er bij Safti voor dat u perfect voorbereid bent.

Tuin

Met het aanbod van Safti beleeft u het hele jaar door plezier aan uw tuin. Dit geldt ook voor uw trouwe viervoeter.

Vloer- & wandbekleding

Geef meer kleur aan uw interieur en creëer zo thuis de ideale sfeer. Laat uw creativiteit de vrije loop in onze afdeling vloer- en wandbekleding.

Werkkledij & veiligheidsuitrusting

Veiligheid gaat boven alles, ook bij Safti. Wij voorzien u van alle veiligheidskledij en –uitrusting om uw project tot een goed einde te brengen. Ook in werkkledij bieden wij één van de meest uitgebreide assortimenten van de streek!

IJzerwaren

Geen schroefje is te klein of u vindt het bij Safti. Een groot aanbod aan vijzen, nagels, deurbeslag, kettingen en zoveel meer kan je terugvinden op onze afdeling ijzerwaren. Heb je slechts 1 stuk nodig? vraag het aan een medewerker! wij verkopen sommige vijzen ook per stuk.