Safti webshop: werking

De Safti webshop bestaat uit 2 modules. Enerzijds beschikken we over een gratis reservatiesysteem voor onze maandelijkse promoties. Anderzijds kan je ook enkele niet-promotionele producten aankopen.

Reservatiesysteem voor promoties

Wij bieden je een extra service aan voor onze maandelijkse promoties. Dankzij ons gratis online reservatiesysteem kan je een promotieproduct bij ons reserveren. Dit product zal voor jou 1 week lang ( 7 dagen ) opzij gehouden worden. Je kan dan zelf een moment uitkiezen wanneer je het gereserveerde product komt afhalen aan onze infobalie. Het product zal gereserveerd staan op de naam die je doorgaf tijdens de online reservatieprocedure. De volledige betaling van het promotieproduct, gebeurt ter plaatse aan de kassa in onze winkel. Er is dus geen online betaling en aldus ook geen aankoopverplichting.

Aankopen van niet-promotionele producten

Op onze webshop kan je een online geschenkbon aankopen, die ontvang je onmiddellijk per e-mail na betaling via onze webshop.

Voor de echte Safti fans bieden we ook de mogelijkheid om onze Safti gadgets online aan te kopen. Deze kan je online betalen en op een later tijdstip afhalen aan onze infobalie in onze winkel te Wetteren.