Advies

Safti biedt oplossingen op maat voor professionals, gepassioneerde klussers en beginnende doe-het-zelvers. In onze winkel staat een gemotiveerd team van 40 doorwinterde klussers klaar om u te adviseren. Samen met u zoeken zij een pasklare oplossing voor uw project en budget. U kan onze professionals ook via onze website contacteren.

Maatwerk

Safti heeft een ruim aanbod glas, hout, vloerbekleding, buizen en folie op stock. Hebt u de gewenste artikelen gevonden, maar de standaardafmetingen passen niet? Bij Safti snijden we dit op maat terwijl u de rest van uw inkopen doet.

Levering

Safti brengt uw aankopen tot bij u thuis. Wij leveren in heel Oost-Vlaanderen. Gratis levering of kostprijs van de levering zijn afhankelijk van uw aankoopbedrag en de plaats van levering. Contacteer ons voor meer informatie en een individuele prijsberekening.

Inlijstingen

Hebt u een mooie foto, een truitje van uw favoriete speler of een andere unieke herinnering? Laat deze op maat inkaderen met een kader naar keuze.

Sleutels & nummerplaten

Bij Safti kunt u een nummerplaat voor uw nieuwe bolide laten maken in slechts enkele minuten. Wij kunnen een duplicaat maken van uw sleutel terwijl u de rest van uw inkopen doet. Bij ons kan u ook terecht wanneer u extra veiligheidssleutels wil bestellen.

Klantenklaart

Via onze klantenkaart bieden wij 15% korting op alle artikelen (uitgezonderd promo en netto prijzen). Deze korting wordt rechtstreeks aan de kassa verrekend. Vergeet dus zeker uw klantenkaart niet aan te vragen bij uw allereerste bezoek. Tevens bieden we gunstige voordeeltarieven voor bedrijven en BTW-plichtigen. Meer info hierover te bekomen via info@dhzsafti.be.

Grafische afdeling

Voor spandoeken, reclamepanelen en beletteringen op maat kan u zich wenden tot onze professionele grafische afdeling. Met onze grootformaat latex printer kunnen we u breedtes tot 150 cm aanbieden. Wenst u uw voertuig te personaliseren of een huisnummer te laten produceren, neem dan gerust contact op met Veerle.

Betaalmiddelen

Naast Bancontact aanvaarden wij zowel de gedrukte als digitale ecocheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Ook met geschenkcheques (Cadeau Pass) van Sodexo en Edenred kan u bij ons terecht.