ABSAAR

ABSAAR is een toonaangevende fabrikant op de automotive aftermarket. Ze onderscheiden zich al 40 jaar door Duitse technologie en kwaliteit, waarbij ook innovatie duidelijk op de voorgrond staat. Absaar produceert jumpstarters, standaard laders, volautomatische batterijladers, professionele acculaders, smartladers & elektronische onderhoudsladers.

Assortiment ABSAAR

Absaar biedt voor zowel professionele als particuliere gebruikers het geschikte product.

Binnen ons assortiment staat ABSAAR bekend voor zijn betrouwbare acculaders. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en brengen je auto zo weer aan het rollen! Hieronder vind je een greep uit ons aanbod van Absaar terug.

Absaar Acculader 6/12V 8A

Met deze semiprofessionele acculader van Absaar is het perfect mogelijk om zowel je auto- als motorbatterij op te laden.

De charger heeft een maximum capaciteit van 8A en is geschikt voor 6V en 12V. Deze acculader is voorzien van één enkele laadstand maar biedt de keuze tussen schakelaars: auto/motorfiets en 6V/12V. Deze acculader zit in een stevige metalen behuizing.

Absaar Acculader 6/12 V
Absaar Acculader 6/12 V

Absaar Acculader 12V/24V 30AMP

Absaar Acculader 12V/24V 30AMP

Ook met deze professionele Absaar acculader wordt het opladen van je autobatterij een simpele karwei.

De charger heeft een maximum laadcapaciteit van 30A en is geschikt voor 12V en 24V. Daarbij is de acculader voorzien van een normale en snelle laadstand. Uitgevoerd met een jumpstarter met een capaciteit van 250A. De lader zit in een stevige metalen behuizing.

Absaar Smartlader PRO 8.0 12/24V 8A

Met de Absaar smartlader Pro 8.0 kan je de accu opladen van je auto, motor, camper, grasmaaier of zelfs boot! De acculader is een processor gestuurde 11-staps lader voor 12V en 24V lood zuur, AGM en gel accu’s.

Deze charger heeft een maximaal laadvermogen van 8A voor zowel 12V als voor 24V accu’s. Je batterijen kunnen opgeladen worden tot 160 Ah en tevens is een onderhoudslading tot 220 Ah mogelijk. Daarnaast biedt de druppellader bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Defecten aan de accu door laadfouten en omgekeerde polariteit zijn uitgesloten.

Als extra heeft de smartlader Pro een duidelijk afleesbare LCD display.

Absaar Smartlader PRO 8.0 12/24V 8A
Absaar Smartlader PRO 8.0 12/24V 8A

Wat wil je nog meer? Maak je tussenstop op onze auto-fietsafdeling en kies uit de topproducten van Absaar!