AXA bike security

AXA Bike Security is een A-merk van onze leverancier Service Best. AXA is ongetwijfeld sterk verbonden aan de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar steken ze de handen uit de mouwen om de fiets én fietser optimaal te beschermen. AXA weet precies wat je als fietser nodig hebt om vertrouwd en veilig op de baan te gaan. Ze ontwikkelen framesloten, kabelsloten, kettingsloten, cijfersloten, ringsloten, accusloten, … AXA heeft het allemaal! Sommige fietssloten kunnen zelfs gecombineerd worden voor extra beveiliging. Bovendien heeft AXA ook een groot assortiment fietsverlichting en kettingbescherming.

Assortiment AXA

Bij DHZ SAFTI bieden we zowel fietssloten als fietsverlichting aan van AXA. Hieronder vind je twee van onze bestsellers onder de AXA sloten!

AXA SLOT ROLL

AXA ontwikkelde het krachtige kabelcijferslot genaamd de AXA Roll.

Dit slot is makkelijk mee te nemen en kan je gebruiken voor al je accessoires. Is het niet om je racefiets kortstondig vast te leggen, dan is de Roll zeker handig voor het vastzetten van allerlei zaken! Denk hierbij maar aan fietshelmen, reservewielen, tassen,…

Bovendien is het slot heel eenvoudig in gebruik en te voorzien van uw persoonlijke 3-cijferige code.

AXA slot roll

AXA Defender

AXA Defender

Onder het motto ‘wat je bezit, wil je graag behouden’ ontwikkelde AXA het Defender slot.

De AXA Defender is een ijzersterk ringslot. Je steekt een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot om je fiets aan een vast object te verbinden. Dit ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. Mocht het gebeuren dat je je fietssleutel kwijt bent, niet getreurd! Een extra sleutel kan je via de AXA online sleutelservice bestellen en dit wordt binnen enkele dagen geleverd.

Vraag je je af welke andere AXA-fietssloten er in onze rekken liggen? Baan je weg door onze winkel naar de auto-fiets afdeling, daar tref je ze aan!