HOLTS

Holts lost al sinds 1919 autoproblemen op, en al meer dan 100 jaar werken zij hard om je auto op de weg te houden. Dankzij hun jarenlange expertise is Holts er trots op producten te ontwikkelen om met zo min mogelijk rompslomp een einde te maken aan de klapperende, lekkende en piepende banden die na verloop van tijd ontstaan.

Assortiment Holts

Holts ontwikkelde een assortiment reparatie-, onderhouds-, reinigings- en behandelingsproducten om je weer op weg te helpen.

Onderstaande producten van Holts winnen aan populariteit bij onze klanten. Ze hebben al velen uit de nood geholpen!

HOLTS REMMENREINIGER

Deze remmenreiniger van Holts ontvet en reinigt zowel schijf- als trommelremmen. Het verwijdert alle soorten vuil, de meest hardnekkige restanten en zelfs stof en vet. Bovendien kan dit product ook gebruikt worden als ontvetter voor andere mechanische onderdelen.

Een pluspunt: deze reiniger zit in een sprayvorm, hierdoor krijg je geen last van vetvlekken!

Holts remmenreiniger

HOLST STARTERSVLOEISTOF START PILOTE

Holts startersvloeistof

Holts Start Pilote helpt je auto direct met starten onder alle weersomstandigheden. Deze startvloeistof is geschikt voor benzine-, diesel- en tweetaktmotoren. Daarbij kan je het ook gebruiken voor kleine motoren zoals grasmaaiers en buitenboordmotoren. Dankzij het speciale spuitventiel kan je de vloeistof in alle standen makkelijk inspuiten. Met dit product is geen sprake meer van startproblemen!

HOLTS FIREGUM TUBE

Holts Fire Gum heeft een speciale samenstelling die de montage vergemakkelijkt van je uitlaatsystemen, rookkanalen en ketelpijpen.

Dit product is zelfdichtend en houdt gevaarlijke dampen tegen. Daarbovenop is het helemaal bestand tegen hitte en trillingen!

Holts firegum

Met de Holts producten zijn je autoproblemen zo weer gefikst! Je vindt deze producten terug op onze auto-fietsafdeling!