MEGUIARS

MEGUIARS is een relatief nieuw merk in ons assortiment. Wij hebben onze auto-fiets rayons volledig omgesmeten en verhuisd, en daarbij konden deze topproducten zeker niet ontbreken. Meguiars houdt vast aan het principe waarmee ze honderd jaar geleden gestart zijn: Ze verkopen geen product tenzij ze ervan overtuigd zijn dat het het beste artikel in zijn soort op de markt is.

Assortiment MEGUIARS

Hun kleurrijke flesjes zijn zeker een aanwinst in onze collectie.

De snowfoam en het gekende 2-emmersysteem is al getest en goedgekeurd door onze medewerkers!

De onderhoudsproducten van Meguiars zijn niet enkel voor auto’s, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan producten voor mobilehomes, campers en boten. Voor alles is er een gepast product; roest verwijderen, autolak poetsen, waxen, polijsten, en zo veel meer!

ULTIMATE WHEEL CLEANER

De actieve gel in het product lost snel zwaar remstof op, het product wordt paars, maar wees gerust; het is zuurvrij en pH-gebalanceerd= veilig voor alle velgen en gelakte remonderdelen.

meguiars all wheel cleaner
meguiar velgenreiniger voor
meguiar velgenreiniger na

HYBRID CERAMIC WAX 768

meguiars ceramic wax

Deze waxcoating zorgt dat de lak van je auto voorzien wordt met een hoogwaardige hybride SiO2 keramische bescherming die een extreme waterbeading creëert. Als het regent, parelt dit gewoon mooi van je auto.

Een tip voor gebruik: Goed schudden en zorg ervoor dat de auto in de schaduw staat.

EMMER MET GRID GUARD EN DEKSEL

Strepen en vegen op je auto na het wassen? Dit komt doordat stukjes vuil en stof tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden. De Grit Guard helpt dit voorkomen en zorgt ervoor het vuil op de bodem van de emmer blijft

meguiars grid guard

Kom onze kleurrijke MEGUIAR’S rayon bij de auto-fiets- afdeling gerust even keuren, je vindt er alles voor terug om je auto terug tiptop te krijgen!