NMC

NMC is een bedrijf dat zich inzet om comfort en bescherming te bieden in het veld van synthetische schuimen. Ze hebben technische isolatie, beschermende verpakkingen, design elementen en praktische artikelen gemaakt van de perfecte materialen voor elk type.

Assortiment van NMC

Bij DHZ Safti hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende elementen van de NMC catalogus. Onderstaand geven we even een overzicht van de belangrijkste producten

CLIMATUBE ZIP

Deze schuimstofproducten van NMC beschermen je leidingen.

Niet geïsoleerde leidingsystemen koelen sneller af en dan loop je het risico dat er heel wat kostbare energie en warmte verloren gaat.

De climatubes helpen niet enkel om de efficiëntie van je installaties te optimaliseren, maar de PE-isolatie reduceert ook eventuele tik-en vloeigeluiden. Je kan de isolatie ook gebruiken om je drinkwaterbuizen te beschermen tegen ongewenste opwarming. Zo verminder je het gevaar op legionella.

NMC Climatube zip

NOMA WOOL CLIMATUBE

NMC Nomawool Climatube

Deze schuimstofproducten van NMC beschermen je leidingen.

Deze isolatie heeft dezelfde eigenschappen als de climatube. Met als extra voordeel dat deze buissecties isoleert met een oppervlakte coating van versterkt aluminiumfolie en heeft een zelfhechtende afsluitkap.

NOMA FILL AFDICHTINGSPROFIEL

Dit profiel bestaat uit een soepele vulling in een waterdichte polyethyleen-schuim, ideaal voor het dichten van kieren tussen de muur en het raamkozijn.

NMC Noma Fill

KURKISOLATIEROL NOMA NATURE

NMC kurk isolatierol

Deze kurk op rol zorgt voor minder warmteverlies, is goed bestand tegen puntbelasting en is waterdamp-doorlatend. Ze is gemakkelijk aan te brengen met kurklijm en bruikbaar voor zowel de vloeren als de muren.

Naast deze isolerende elementen heeft NMC ook nog schitterende afwerkingsproducten zoals sierprofielen en rozetten.

NMC rozette

Ontdek deze producten en zo veel meer aan de hout-en isolatieafdeling!