Ofyr BBQ

Momenten van verbinding

Ofyr is de laatste nieuwe trend op terrassen en tuinen wereldwijd en biedt een hele nieuwe ervaring voor  buiten koken, die veelzijdiger is dan het klassieke BBQ’en of grillen.

Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen.

Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur.

De OFYR kooktoestellen zijn hierom gespecialiseerd om een unieke en familiale sfeer te creëren rondom het vuur voor een gezellig samenzijn.

Volledig outdoor concept

OFYR meer is dan een product alleen, het is een volledig outdoor concept.

Los van de kooktoestellen, die op hout stoken op een hete plaat, is er een breed assortiment aan kookgerei en hoogwaardige accessoires.

De OFYR collectie

Ofyr classic

De meest pure uiting van het OFYR kooktoestel. De OFYR Classic is een prachtig Corten stalen object ontworpen om in iedere omgeving te passen ongeacht of het gebruikt wordt of niet.

Ofyr Classic 85

Ofyr classic storage

Dezelfde stijl en eenvoud van de OFYR Classic kooktoestellen met het extra gemak van een ingebouwde houtopslag.

Ofyr Classic Storage

Ofyr tabl’ o grill

Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2-6 personen. OFYR Tabl’O is gemaakt van zwart staal en steunt op een hittebestendig bord. Hij wordt geleverd met een Quickstarter en een handige tool om de kookplaat om te draaien en de ventilatieroosters te openen en sluiten.

Ofyr Table O Grill

OFYR accessoires

OFYR biedt accessoires aan voor al zijn toestellen om te grillen, pizza’s te bakken, charrasco te bereiden en nog veel meer.

Ofyr gril round 85

Grill rond 85

Dit stevige, tweedelige grillrooster is ideaal om grotere stukken vlees op de OFYR kooktoestel te bereiden. Plaats het rooster en de standaard direct boven de vlammen voor een lekkere rooster smaak. De OFYR kookplaat blijft vrij, dus kan je tegelijkertijd op je gemak andere gerechten klaarmaken. Door de hoogte van de grillhouder kan je gemakkelijk extra hout op het vuur gooien.

Ofyr pizza oven

Pizza oven

Dit OFYR kooktoestel leent zich met haar natuurlijke houtvuur als geen ander toestel om heerlijke pizza’s te maken. De OFYR Pizza Oven heeft een praktische pizza schep, een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren gelegd wordt en een dubbele stalen cloche waarvan de buitenste laag over de binnenste laag te draaien is. In de gietijzeren plaat zitten openingen waardoor de hitte uit de OFYR kookeenheid in de cloche kan circuleren en de pizza snel verhit.

Handschoenen

Deze hittebestendige suède handschoenen zijn ideaal voor iedere ambitieuze chef. Met een hittebestendigheid to 250˚C bieden deze handschoenen uitstekende bescherming bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. Beschikbaar in bruin en zwart suède.

Meer vragen of wens je meer te ontdekken over de beste houttypes, temperatuurzones en oliën om te gebruiken? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Ofyr-toestellen op de Ofyr website.