VALMA

VALMA is een merk van onze auto-fiets afdeling en heeft alles in assortiment om je voertuig gemakkelijk snel te reinigen, te herstellen en te beschermen. Omdat autolakken en kunststoffen steeds evolueren, kijkt VALMA ook om te ontwikkelen en aan te passen aan de vraag, zowel voor interieur als exterieur.

Assortiment VALMA

Onderstaand kan je onze bestverkochte producten van VALMA terugvinden, daarnaast hebben we nog een groot assortiment aan washandschoenen, sponzen, zeemvellen, velgenborstels en onderhoudsproducten van bandenzwart tot harsverwijderaar.

ICE FREE

De ijsvrij-spray is dé oplossing tegen bevroren autoruiten, het ontdooit snel en bevat glycol tegen herbevriezen. Hij is onschadelijk voor rubber, lak en chroom.

Valma ice free

V018 MICROVEZEL FINISHDOEK

Valma microvezel finishdoek

Deze softfibre finishing doek wordt gebruikt voor de laatste stappen van het schoonmaakproces. Met zijn hoogpolige superzachte dubbele micorvezel structuur is hij ideaal voor de finishing touch na het waxen of polijsten.

F36A KRASVERWIJDERAAR

Dit product verwijdert kleine krasjes en beschadigingen met zijn zeer fijne en egaliserende werking. Het is gemakkelijk in gebruik en is geschikt voor alle soorten lak.

TIP! Gebruik deze krasverwijderaar samen met bovenstaande finishingdoek voor een maximaal resultaat!

Valma krasverwijderaar

De producten van VALMA kan je terugvinden aan onze auto-fiets afdeling!