WD40

WD 40 is een vaste waarde. Na 65 jaar helpt de originele formule nog steeds bij allerlei onderhoudsproblemen van zowel doe-het-zelvers, vakmensen alsook industriële gebruikers. Het product met duizend toepassingen hoort dan ook thuis in elke garage of werkplaats!

Assortiment WD40

Barre weersomstandigheden, kleine ongelukje of gewoon slijtage hebben allemaal invloed op een auto. Daarom biedt WD40 voor ieder herstelwerk, reparatie of bescherming een oplossing.

WD40

De klassieke spuitbus. Het smeert, maakt vastzittende onderdelen los, verdrijft water, reinigt en beschermt tegen roest en corrosie.

WD40 spray

WD 40 FIETS KETTINGSPRAY

WD40 fietskettingspray

Deze spray is zeker een must voor de fietsliefhebbers die graag in allerlei weersomstandigheden gaan fietsen. De formule op basis van PTFE zorgt voor een maximale smering en vermindert de slijtage waardoor alles soepel verloopt. Het dringt diep door tot in de mechanismen en zorgt zo voor een langdurige coating voor alle bewegende delen.

WD 40 HOOGWAARDIGE SILICONENSPRAY

Dit smeermiddel is zeer geschikt voor gebruik op hogedruk apparatuur. Het verdringt vocht en zorgt voor uitstekende smering. Hij is op siliconenbasis en dus perfect voor gebruik op rubberen onderdelen zoals raamafdichtingen, slangen, buizen, leidingen en riemen. Het is bovendien kleurloos, plakt niet en geeft een goede bescherming tegen vocht en dus ook roest.

WD40 siliconenspray

De producten van WD40 kan je terugvinden aan onze auto-fiets afdeling!